سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزکوه گفت: غذاهای آماده یکی از عوامل ابتلا به فشار خون بالا هستند و افراد تا حد امکان از مصرف این نوع غذاها خودداری کنند.

دکتر ˈفریبا ملاجعفری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن اظهار کرد: همه ساله از 18 تا 24 فروردین از سوی سازمان بهداشت جهانی (WHO) به عنوان هفته سلامت نامگذاری شده است.

وی با اشاره به پیام امسال این سازمان ˈفشار خون را جدی بگیریمˈ، تصریح کرد: تحقیقات ثابت کرده است تغذیه سالم، مصرف روزانه چهار وعده میوه و سبزی و دو وعده لبنیات و انجام فعالیت های ورزشی از دوران کودکی و پرهیز از مصرف غذاهای آماده و نوشابه های گازدار از ابتلا به این بیماری در میانسالی جلوگیری می کند.

ملاجعفری تاکید کرد: پرهیز از مصرف تنقلات نظیر چیپس، پفک، سوسیس، کالباس و مصرف در حد اعتدال مربا، ژله، چای پُررنگ و قهوه نیز به افراد توصیه می شود.

وی ویژگی های یک غذای سالم را برخورداری از مواد اولیه سالم برشمرد و افزود: سبزی بیشتر، گوشت، سس و سرخ کردنی کمتر و پخت سالم، مؤلفه ها و مشخصه های اصلی غذاهای سالم هستند./ب

برچسب ها: مردم ، غذا آماده ، فشار خون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.