بهترين راه جلوگيري از افزايش ميزان فشارخون در جامعه ،آموزش كاهش مصرف نمك از دوران شيرخوارگي به كودكان است.

حسين معصومي، فوق تخصص بيماري هاي عمومي كودكان درگفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: يكي از عوامل فطري كه سبب ايجاد فشارخون مي شود، مصرف بيش از اندازه نمك است.

وي افزود: طبق آمارها ، ايرانيان 3برابر بيشتر از سرانه مصرف جهاني (5گرم) نمك مصرف مي كنند.

وي با بيان اينكه موادغذايي بايد طوري تهيه شود كه از نمك كمتري استفاده شده باشد ، گفت: بهترين كار ، آموزش كودكان بعد از 6ماهگي است.

 وي افزود: در همين خصوص در سال اول و دوم از نمك استفاده نشود تا بدين ترتيب ذائقه كودكان به غذاهاي پرنمك عادت نكند.

مصومي عنوان كرد: مصرف چيپس ،نمك و موادي از اين قبيل ، داراي نمك بالايي هستند از اين رو كودكان با مصرف اين مواد غذايي به مصرف نمك عادت ميكنند.

وي بابيان اينكه ما ايرانيان قبل از مصرف غذا از نمك استفاده مي كنيم گفت: اين درحالي است كه بايد نمك را از سفره به طور كلي حذف كنيم.

وي در پايان عنوان كرد: اگر اين مسائل (حذف نمك از سفره و آموزش كودكان از شيرخوارگي ) رعايت شود، فشارخون در جامعه بصورت مطلوبي كاهش مي يابد./ح



برچسب ها: نمک ، شیرخوارگی ، فشارخون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.