رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری صبح امروز در مسابقه پخت غذای دانشجویی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت:برگزاری این مسابقه موجب افزایش مشارکت جمعی دانشجویان در محیط خانه ،کار و دانشگاه می شود.
سلیمانی افزود :این مسابقه برای چهارمین سال متوالی با شرکت 60 دانشجوی پسرودختر با پخت انواع غذاهای سنتی برگزارشد .
به گفته وی در پخت این غذاها دانشجویان پسرودختراستانهای مازندران ،گیلان ،گلستان ،شیراز ،اصفهان ،اصفهان ،تهران ،خراسان وکردستان حضور داشتند دانشجویان با پخت انواع غذاهای محلی وسنتی وبومی این استانها آشنا شدند ./ع