دکتر فراهینی گفت: مدتهای طولانی بود که دنبال این مسأله بودیم که دانشگاه علوم پزشکی ایران هویت اصلی خود را پیدا کند ومجدد به دانشگاه برگردیم.
وی با تاکید بر این که دانشگاه علوم پزشکی ایران یکی از بزرگترین دانشگاههای تیپ یک کشور با امکانات بسیار خوب است، گفت : متأسفانه با ادغام به نظر می رسید انگیزه لازم در اعضای هیئت علمی خیلی کم رنگ تر و آموزش و پژوهش مقداری ضعیفتر شده است.
رییس بخش ارتوپدی مجتمع حضرت رسول اکرم(ص) گفت: خوشبختانه با بازگشت دانشگاه علوم پزشکی ایران به هویت اصلی خود شرایط بسیار خوب شده و انگیزه و روحیه بالای اعضای هیئت علمی قابل توجه است.
وی اظهار امیدواری کرد: تمامی اعضاء فعالیت خود را با انگیزه ادامه داده و شاهد پیشرفت چشمگیر دانشگاه علوم پزشکی ایران باشیم و به جایگاه ممتازی که قبلأ داشتیم، برسیم.
احیای دانشگاه علوم پزشکی ایران را همزمان با آغاز سال 92 به فال نیک می گیریم
رییس بخش زنان مجتمع حضرت رسول اکرم(ص) نیز در این رابطه گفت: با شکوه ترین بهار زندگی ام را امسال می گذرانم، بعد از دو سال و نیم سختی به لطف خدا و با زحمات اساتید و مسئولین، دانشگاه علوم پزشکی ایران احیا شد.
دکتر مهدیزاده خاطر نشان کرد: این ادغام نتیجه خوبی نداشت و درآن مدت انگیزه ای نبود. چرا که اعضای هییت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و تهران راضی نبودند و مشکلات زیادی ایجاد شده بود.
وی گفت: این اتفاق را در آغاز سال 92 به فال نیک می گیریم و اکنون وظیفه ما سنگین تر شده و باید کوشش زیادتری کنیم تا به جایگاهی که شایسته دانشگاه علوم پزشکی ایران است برسیم.
احیای دانشگاه علوم پزشکی ایران نوید خوبی در سال جدید است
رئیس
بخش بیهوشی مجتمع حضرت رسول اکرم (ص گفت: بازگشت دانشگاه علوم پزشکی ایران
به شرایط قبلی خود احساس خوشایندی را در امر پیشرفت آموزش و پژوهش دانشگاه
بین افراد ایجاد کرده و نوید خوبی را در سال جدید دارد.
دکتر حسنی
خاطر نشان کرد: همه در تلاش هستند، دانشگاه علوم پزشکی ایران را حتی بهتر
از قبل به رقابت انداخته و از حالت رکودی که ایجاد شده بود خارج کنند.
وی افزود: با تمام جان و دل کوشا هستیم، همه کسانی که خود را وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ایران می دانند در راستای سلامت جامعه و آموزش کشور و ارتقای آن کمک کنند.
با تمام توان و انرژی باید جمع منسجم و سازنده ای ایجاد کرد
رییس بخش رادیولوژی مجتمع حضرت رسول اکرم(ص) نیز اظهار داشت: خوشحالیم که با لطف پروردگار و تلاش وزیر بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی ایران احیا شد و این حرکت سازنده باعث رضایت خاطر همه اعضای هییت علمی، رزیدنتها و دانشجویان خواهد بود.
دکتر نادری تأکید کرد: زمانی که 3 دانشگاه مادر و فعال در تهران ( دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران، شهید بهشتی) باشند، می توانند با یک رقابت سالم و حرکت منسجم، پیشرفت علمی و درمانی برای مملکت داشته باشند.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد: همه ما باید در حد توان و انرژی حداکثر، به برنامه ها ادامه داده و با ارتباط فی ما بین، جمع منسجم و سازنده ای را در دانشگاه ایجاد کنیم.