دکتر خدادوست متخصص طب سنتی در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: با گرم شدن هوا در سطح بهار خلط هایی که در بدن به صورت فشرده هستند نیاز به حجم بیشتری پیدا می کنند که با حساسیت نشان داده می شوند.
وی افزود: خلط ها محتویات داخل یک رگ یا عروق خونی هستند که شامل 4 نوع سودا، صفرا، بلغم و دم هستند.
وی تصریح کرد: افرادی که در فصل بهار حساسیت فصلی پیدا می کنند با نشانه سرفه های خشک، آبریزش بینی، خارش چشم پدیدار می شود از خوردن مواد غذایی گرم مثل دارچین، زنجبیل و حتی سبزیجات گرم مانند ریحان و ترخون که محرک اخلاط بدن است بپرهیزند.
وی عنوان کرد: این افراد از مواد غذایی مرطوب و سرد مانند کاهو، جو (ماالشعیر) و یا پودر جو و ... که از پوشش و بلیان این اخلاط جلوگیری می کنند استفاده نمايند.