حجت‌الاسلام و المسلمین پورمحمدی از ضرورت آگاهی‌بخشی و بصیرت‌افزایی برای خلق حماسه سیاسی سخن به‌میان آورد و گفت: برای برگزار کردن یک مراسم در دانشگاه جهت ایجاد شور انتخاباتی باید با بخش‌های مختلف هماهنگی شود؛ این در حالی است که باید در بین جوانان و دانشجویان به‌شدت از طرح این مباحث استقبال کرد.

به گزارش حوزه احزاب باشگاه خبرنگاران؛ حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی ظهر امروز(31 فروردین 1392) در نشست پرسش و پاسخ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرکز خراسان شمالی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان درباره علت جدا شدن از دولت اظهار کرد: در آن مقطع دولت عذر ما را خواست و ما از دولت جدا نشدیم.

وی با تاکید بر اینکه کشور دارای مشکلات فراوانی از هر جنس است، افزود: محور مشکلات کنونی اقتصادی بوده و اگر حماسه سیاسی روی ندهد، مشکلات اقتصادی هم رفع نخواهد شد، از این رو رفع مشکلات اقتصادی در گرو حماسه سیاسی است.

حجت‌الاسلام و المسلمین پورمحمدی از ضرورت آگاهی‌بخشی و بصیرت‌افزایی برای خلق حماسه سیاسی سخن به‌میان آورد و گفت: انتخابات صحنه نمایش اتحاد و همبستگی ملت است. چون در انتخابات حضور و مشارکت مردم با عدد و رقم ثبت می‌شود لذا انتخابات صحنه قوی‌تری برای اتحاد و همبستگی ملت است تا مناسبت‌ها و اعیاد.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان این‌که برای خلق حماسه باید بستر و زمینه‌های تحقق آن فراهم شود گفت:‌ متأسفانه بعضی از مقامات سیاسی، افراد مؤثر و فعال در عرصه سیاست فکر می‌کنند حماسه سیاسی چیزی است که باید سال‌های آینده اتفاق بیفتد. این در حالی است که پنجاه و اندی روز تا انتخابات مانده و طی همین مدت باید زمینه و فضا را برای خلق حماسه سیاسی فراهم کنیم. باید جوان‌ها را به میدان بیاوریم و برای حضور پرنشاط و با انگیزه آنان بسترسازی کرد.

وی با انتقاد از عدم همکاری برخی مسئولان و مراکز برای انجام گفتگوهای سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و مسایلی که دانستن آن‌ها برای جوانان جهت ورود به عرصه انتخابات مهم است، خاطرنشان کرد: برخی مواقع جمعی از جوانان می‌خواهند درباره موضوعات مختلف انتخاباتی و آگاهی از مواضع و نظرات کاندیداها، نشست‌های پرسش و پاسخ را برگزار کنند اما متأسفانه موقعی که پیگیری می‌کنند، مسئولان ذی‌ربط پاسخ می‌دهند که برگزاری چنین نشست‌هایی به مصلحت نیست.

حجت‌الاسلام و المسلمین پورمحمدی با اظهار تعجب از چنین مواضعی گفت: برخی‌ها ادعای سیاسی بودن را دارند، در صورتی که این‌ها اوّلیات و بدیهیات سیاست را نمی‌دانند. باید از فعالان سیاسی، کاندیداها و افرادی که دخیل و تأثیرگذار در فراهم‌شدن خلق حماسه سیاسی هستند دعوت کرد تا نظراتشان را درباره مباحث سیاسی، اقتصادی، فرهنگی بیان نمایند و از این طریق شور انتخاباتی در فضای جامعه حاکم شود.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور بر آگاهی‌بخشی و بصیرت‌افزایی برای خلق حماسه تأکید کرد و افزود: برای برگزاری یک جشن  به مناسبت تفریح مردم در ایام عید، هزاران بنر و پوستر و تبلیغات و هزینه صرف می‌شود. آن وقت برای برگزاری نشست‌هایی که در افزایش آگاهی و بصیرت مردم جهت تعیین سرنوشت مؤثر است، ایجاد مشکل می‌کنند. این اقدامات یعنی سنگ‌اندازی در برابر خلق حماسه.

وی از کارشکنی‌ها در برگزاری نشست‌های پرسش و پاسخ در محیط‌های دانشجویی انتقاد کرد و ادامه داد: برای برگزار کردن یک مراسم در دانشگاه جهت ایجاد شور انتخاباتی در بین جوانان و دانشجویان باید با بخش‌های مختلف هماهنگی شود و آن وقت هم معلوم نیست مراسم برگزار بشود یا نه؟ و این در حالی است که باید در  بین جوانان و دانشجویان به‌شدت از طرح این مباحث  استقبال کرد.


حجت‌الاسلام و المسلمین پورمحمدی همچنین در مورد برنامه‌های خود برای ریاست جمهوری یازدهم گفت: ریز برنامه‌های من امروز برای نخستین‌بار در خبرگزاری‌ها انتشار یافته که امیدواریم بر اساس چشم انداز نظام به این اولویت‌ها برسیم.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور افزود: برنامه‌هایم را در 18 عنوان و 158 اقدام تبیین کرده که اساس آن حوزه اقتصادی و توجه به تولید به عنوان محوری‌ترین رکن برای رفع مشکلات و مهار تورم است.

نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند توجه به مباحث اقتصادی و تولید بوده تا تلاش دشمنان برای به زانو در آوردن نظام اسلامی بی اثر شود.

حجت‌الاسلام پورمحمدی همچنین در پاسخ به سوالی درباره افزایش فساد در دولت نسبت به دولت‌های گذشته گفت: البته آمار دقیقی در این زمینه نداریم لیکن بی مبالاتی در دولت زیاد شده و عده‌ای به فسادها و تخلفات روی آورده‌اند.

وی با بیان اینکه جمعیت نیز افزایش یافته است، افزود: همان‌طور که خدمت بیشتر شده در کنار آن نابسامانی‌هایی نیز وجود دارد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تاکید بر اینکه یقین داشته که مشکلات اقتصادی با تدبیر و برنامه‌ریزی قابل حل است، گفت: ما برنامه می‌خواهیم و باید در این چارچوب حرکت کنیم.

وی وجود پرت منابع در دولت را هم برشمرد و اظهار کرد: وضعیت اقتصادی ایران امروز خوب نیست، لیکن ابزارها و ظرفیت‌هایی وجود داشته که می‌توان مشکلات را برطرف کرد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان درباره ضرورت برگزاری این‌گونه نشست‌ها در دانشگاه‌ها گفت: باید خود دانشجویان و دانشگاه‌ها در این زمینه فعالانه عمل کرده و نشست‌های مختلفی را با حضور صاحب نظران برگزار کنند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور خاطرنشان کرد: صرفاً طی چند سال اخیر این چهارمین سفر به بجنورد بوده که نشست‌هایی نیز در دانشگاه برگزار شده است.

نامزد یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری همچنین درباره کاندیدای اصولگرایان گفت: اکنون احزاب اصولگرا در حال بررسی این موضوع بوده که امیدواریم با یک اجماع نظر به کاندیدای اصولگرا برای انتخابات پیش روی ریاست جمهوری رسیده و این مساله سامان یابد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار