مادران شیرده اغلب پس از بارداری به دلیل اینکه می خواهند وزن خود را زودتر به حالت عادی برگردانند رژیم های غذایی خاص می گیرند که در این مورد باید بسیار دقت کنند تا نوزاد آنها دچار فقر آهن نشود.

 به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ مادران شیرده باید سعی کنند با موافقت پزشک اطفال رژیم غذایی سالمی داشته باشند سرشار از میوه ها و سبزیجات و محصولات لبنی کم چرب و البته مواد غذایی که سر شار از آهن باشد، گفتنی است، آهن در غذاهایی مانند لوبیا، نخود،عدس، لوبیا قرمز و نیز شلغم وجود دارد.

 مادرانی که به رژیم غذایی خود اهمیت نمی دهند، شیر آنها دارای مقدار بالایی از آهن نمی باشد و در نتیجه نوزاد دچار فقر و کمبود آهن می شود که این کمبود آهن تاثیرات جدی بر رشد مغزی و جسمی کودک می گذارد.

پزشکان همچنین در مورد کودکان بزرگتر، توصیه می کنند تا غذاهایی بخورند که سرشار از آهن و مواد مغذی برای او باشد.

برچسب ها: پزشک ، آهن ، کودک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.