بررسی نشان می دهند شکلات سرشار از مواد معدنی است و با خوردن تکه ی کوچکی از شکلات تمام موادی معدنی مورد نیاز بدن مانند فسفر، منیزیم، مس، روی، آهن تامین می شود.
هم چنین شکلات مانع از بروز چین و چروک پوستی و افزایش فشار خون بالا می شود و سلامت بدن را تضمین می کند.
شکلات حاوی ماده ای به نام فلاوونوئید است که این ماده عملکرد مثبتی روی مغز می گذارد و موجب تقويت حافظه مي شود.
گفتني است منظور از شکلات نوع تلخ و کم شیرینی آن است چرا که مصرف کیک و بیسکویت شکلاتی به دلیل کالری بالایی که دارند سلامت را تهدید می کنند.