به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران مازندران، رئیس مرکز هتلداری ساری در مراسم افتتاحیه این جشنواره گفت: یکی از ابزارهای اقتصاد مقاومتی، توانمند سازی نیروی انسانی است.
گرزین، هدف از برگزای این دوره از مسابقات را شناساندن حرفه آشپزی، قنادی و غذاهای ایرانی و ارتقای روحیه کارآفرینی برشمرد و افزود: این جشنواره در پنج گروه سالاد و دسر، غذای اصلی، غذای آماده، کیک و شیرینی و آش و سوپ برگزار می شود.
وی تصریح کرد: در مجموع 61 نفر دانشجو از مراکز علمی و کاربردی هتلداری ساری و هفت نفر از آموزشگاه های آزاد استان با طبخ 90 نوع غذا شرکت کردند.
در نخستین جشنواره غذا در بخش آش و سوپ 12 نفر، سالاد و دسر یازده نفر، غذاهای اصلی 32، غذای آماده شش نفر و کیک و شیرینی 31 نفر شرکت کردند./ع