به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ بهترین شیرین کننده برای مصرف چای ، عسل طبیعی است
گفتنی است عسل به علت خواص د رمانی بسیار زیادی که دارد و نیز به دلیل اینکه طبیعی است و سبب بالا رفتن قند خون به میزان زیاد در یک زمان کوتاه نمی شود، بهترین انتخاب برای مصرف به همراه چای است.
بررسی ها نشان می دهد مصرف عسل به همراه چای باعث افزایش مقاومت بدن و مقابله با بسیاری از بیماری ها می شود، از جمله بیماری های مرتبط با دستگاه گوارش و یا بیماری ها ی پوستی .
پزشکان توصیه می کنند تا افراد برای شیرین نمودن چای خود از عسل البته به میزان کم استفاده کنند و از طعمی از عسل استفاده بکنند که با چای مزه ی خوشایندی تولید می کند زیرا عسل می تواند دارای طعم های مختلف باشد.ازجمله طعم ها ی آویشن ،گزنه ، پرتغال و غیره که هر کدام سبب می شود تا عسل خواص درمانی خاصی پیدا نماید.