به گزارش
خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران،
مصرف مویز سبب افزایش و تقویت حافظه می شود، همینطور مویز می تواند به
عنوان یک جایگزین عالی به جای قند و شکر در کنار چای استفاده شود.
گفتنی
است افرادی که در معرض ریسک ابتلا به بیماری آلزایمر یا همان زوال مغز
قرار دارند می توانند با خوردن متعادل مویز تا حد زیادی جلوی رشد و گسترش
بیماری را بگیرند.
بررسی ها نشان می دهد از دیگر خواص مویز خاصیت ضد سرطانی، و تقویت معده و اعصاب و جلوگیری از رسوب در رگ های خونی افراد است.
پزشکان
توصیه می کنند تا والدین به کودکان خود به عنوان تنقلات در هنگامی که در
مدرسه هستند مقداری مویز دهند تا سبب افزایش توانایی بدنی و قدرت حافظه در
آنها و ایجاد روحیه ی شاد در آنها شود.
البته مصرف بیش از حد مویز
به علت کالری بالایی که مویز دارد ممکن است سبب اضافه وزن و چاقی در افراد
است شود برای همین در خوردن مویز باید جنبه اعتدال رعایت گردد./ح