به گزارش
گروه علمي باشگاه خبرنگاران، کریمی با اشاره به اینکه در روابط بین فردی و صمیمی مساله رنجش اجتناب ناپذیر است، گفت: دین مبین اسلام اهمیت زیادی به بخشش و رافت اسلامی داده است و در فرهنگ ایرانی– اسلامی ما نیز همواره بر اهمیت عفو و گذشت تاکید شده است.
وی اظهار داشت: با پیشرفتهای علمی طی دو دهه اخیر و ظهور رویکرد روانشناسی مثبت نگر و توجه به جنبه های مثبت و توانمندی های انسان، شاهد ظهور رویکردهای درمانی نوینی مانند امید درمانی، بخشش درمانی، درمان مبتنی بر کیفیت زندگی و مشاوره پیشگیرانه بوده ایم و آشنایی همکاران ما در ادارات مشاوره دانشجویی با این رویکردها ضروری است.
سرپرست دفتر مرکزی مشاوره دانشجویی وزارت بهداشت یادآور شد: در این کارگاه دو روزه شرکت کنندگان با مفاهیم بخشش و بخشش اصیل، کاربردهای بخشش در روابط بین فردی، انواع بخشش و تشخیص بخشش های بیمارگونه از بخشش اصیل و فرایند درمان بخشش محور آشنا خواهند شد.
وی ابراز امیدواری کرد: همکاران ادارات مشاوره دانشجویی با گذراندن این دوره و کسب تجربه بیشتر در روند ارایه خدمات مشاوره و روانشناسی به دانشجویان علوم پزشکی همانند گذشته مصدر خدمات مفید و موثر واقع شوند./س