امگا 3 نوعی اسید چرب غیر اشباع است که در زنجیره اتصالي کربن یک گروه کربوکسیل و چندین پیوند دو گانه وجود دارد که تقویت کننده ای برای سلول های خاکستری مغز به شمار می رود.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ محققان بر این باورند ماده ای در این اسید چرب (امگا3) وجود دارد که باعث تقویت و افزایش سلول های خاکستری مغز می شود.

ماده ی اصلی که در امگا 3 وجود دارد دوکوزاهگزانوئیک (dha) نام دارد که ماده اصلی در این واکنش های سلولی است و بهترین عامل برای ساختار مغزی به حساب می آيد.
 
این نوع چربی به سلول های مغز کمک می کند و تری گليسيريدها و چربی های اشباع شده و چربی های اشباع نشده بر عکس باعث تخریب سلولهای مغزی و آسیب رساندن به مغز می شوند.

مصرف ماهی و مکمل های امگا 3 و به مدت هفته ی 2 بار برای مغز ضروری است و باعث عملکرد بهتر مغز اعصاب و روان می شود.

 

برچسب ها: مغز ، اسید چرب ، ماهی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۱۹:۲۰ ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۳
درست است چربی های اضافی باعث تخریب سلول های خاکستری میشود