به گزارش
خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران، "محمدحسن ابوترابیفرد" در پاسخ به این سؤال که رویکرد شما درباره تعامل با آمریکا چیست، گفت: تغییر و تحولات پیدرپی در منطقه دستاورد یک تحول عظیم در ایران است؛ به عنوان مثال لبنان به عنوان نماد مقاومت اسلامی است؛ همچنین فلسطین نیز که رژیم صهیونیستی در هیچ مذاکرهای نماینده این کشور را به رسمیت نمیشناخت امروز در جایگاهی فاخر قرار گرفته و در رویارویی با رژیم صهیونیستی، تصمیمگیرنده مذاکرات است.
وی ادامه داد: این دستاورد انقلاب است که آمریکاییها در عراق و افغانستان شکست خوردهاند و خروج ذلتبار و تحقیرآمیز داشتهاند.
کاندیدای احتمالی یازدهمین دوره ریاست جمهوری در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا شما بعد از فتنه 88 آیه استرجاعی تلاوت کردید، گفت: بلافاصله بعد از حوادثی که از سوی دانشگاه و فتنه 88 رخ داد از دفتر مقام معظم رهبری مأموریت یافتم که در کنار دانشجویان باشم و از حق دانشجویان دفاع کنم و در همین راستا وظیفهام را انجام دادم و همواره در تلاش هستم حقی ضایع نشود.
ابوترابیفرد در پاسخ به این سؤال که نظر شما در خصوص حضور اصلاحطلبان در انتخابات چیست، تصریح کرد: سیاست نظام در این حوزه تبیین شده است و مسئولان باید زمینه را برای مشارکت کلیه گروهها فراهم کنند تا شاهد یک حماسه پرشور در عرصه سیاست باشیم.
وی در ارتباط با بحث دانشگاه آزاد اسلامی که در صحن مجلس مطرح شد، بیان داشت: بنده در آن زمان در مجلس حضور نداشتم و بعداً این بحث مورد بررسی قرار گرفت و حل و فصل شد.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سؤال که با توجه به عدم موفقیت شما در سمت نماینده قزوین، چطور میخواهید در سطح ریاست جمهوری به موفقیتهایی دست یابید، اظهار داشت: بنده نگاهم بخشی نیست، نگاهم پروژهای است و باید کشور را با نگاه پروژهای نگاه کرد. در قزوین در حد توانم تلاش کردم، رفع محرومیت از کشور با هزینه مقطعی درست میشود و باید از همه ابزارهای کشور برای افزایش درآمد استفاده کرد.
ابوترابیفرد اظهار داشت: دولت یازدهم باید تمام تلاش خود را برای تولید ثروت در کشور انجام دهد و نقش دولت را در تبدیل شدن ایران به رشد بالای 8 درصد را در نظر گرفت. اگر با درآمد حاصل از تولید کالا و خدمات، و نه درآمد فروش سرمایه نفت، کشور را اداره کنیم باعث افزایش درآمد، دفع محرومیت، کاهش تورم و رفع بیکاری خواهد بود.
وی در رابطه با بخش دوم هدفمندی یارانهها گفت: قانون هدفمندی یارانهها از بالاترین عقبه علمی و کارشناسانه دولت و مجلس و از سطح استحکام قوی برخوردار است و اگر این قوانین را درست اجرا کرده بودیم الآن نظام دچار مشکل نمیشد؛ باید 20 درصد از درآمد یارانه برای تولید اختصاص مییافت که متأسفانه این امر میسر نشد و در نتیجه یکی از دلایل رکود و تورم در عرصه اقتصاد، عدم اجرای درست قانون هدفمندی یارانه بود.
کاندیدای احتمالی یازدهمین دوره ریاست جمهوری اظهار داشت: بر این اعتقاد هستم که مرحله دوم هدفمندی یارانهها به صورتی قابل اجرا است که در مسائل کلان کشور از جمله نوسان ارزی و تورم به یک نقطه ثابت برسیم و امکان کاهش نرخ تورم را فراهم و راه را برای تثبیت ارزش پول ملی باز کنیم.
وی در پاسخ به این سؤال که خط قرمز شما در خصوص مذاکره با آمریکا چیست، گفت: حل مشکلات را به هیچ وجه در مذاکره با آمریکا نمیدانم، بلکه در انسجام و استحکام نظام میدانم، همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند و در چارچوب اصول تعریف شده است با پافشاری بر اصول انقلاب و اهداف نظام قائل به مذاکره با آمریکا هستیم.
انتهای پیام/ش