به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران بجنورد، ˈخالد خدایرودیˈ در نشست خبری در بجنورد، گفت: این تعداد نیرو با راه اندازی شش هزار و 500 واحد داروخانه، درمانگاه، آزمایشگاه و مرکز مایه کوبی در سراسر کشور جذب شده اند.
وی با اشاره به این که حمایت از بخش غیردولتی دامپزشکی جزو سیاست کلان سازمان به شمار می رود، افزود: اجرای این طرح از سال 72 با واگذاری داروخانه به طور رسمی آغاز شده است و بیشترین جذب مشارکت بخش خصوصی دامپزشکی در سال های اخیر بوده است.
وی گفت: اکنون فعالیت 100 درصد داروخانه، 90 درصد درمانگاه، حدود 40 درصد آزمایشگاه و حدود 50 درصد مراکز مایه کوبی دام در سطح کشور توسط دامپزشکی به بخش خصوصی واگذار شده است.
خداویردی در خصوص وضعیت نیروی انسانی سازمان نیز افزود: 66 درصد نیروی انسانی سازمان را نیروی فنی و تخصصی تشکیل می دهد.
وی گفت: اکنون شش هزار نفر در 740 واحد اداری و فنی سازمان دامپزشکی در سراسر کشور مشغول ارائه خدمات دامپزشکی هستند.
وی افزود: با این وجود، سازمان با کمبود نیروی انسانی در بخش های مختلف برای ارائه هرچه بهتر خدمات دامپزشکی مواجه است.
معاون اداری و پشتیبانی سازمان دامپزشکی کشور گفت: برای برطرف شدن کمبود نیروی انسانی سازمان، سال 88 درخواست برای جذب سه هزار نفر نیروی جدید پیشنهاد شده است.
وی گفت: تاکنون مجوز برای جذب 420 نفر به سازمان دامپزشکی داده شده است.
وی افزود: افزون بر این با تفویض اختیارات استخدام نیرو به استان هادر سال قبل، ادارات کل دامپزشکی 11 استان تاکنون با برگزاری آزمون موفق به جذب 550 نفر نیروی موردنیاز شده اند.
خداویردی گفت: مراحل جذب نیرو توسط ادارات کل دامپزشکی در سایر استان های کشور با هماهنگی استانداری ها در دست اقدام است.
وی همچنین از اختصاص سهمیه ملی به سازمان دامپزشکی برای استخدام 420 نفر توسط وزارت جهادکشاورزی در سال جاری، خبر داد.
مدیرکل دامپزشکی استان نیز در این نشست از کمک 20 میلیارد و 800 میلیون ریالی برای ساخت ساختمان و تجهیز آزمایشگاه مرکزی این اداره کل خبر داد و گفت: اجرای این طرح جزو مصوبه های سفر هیات دولت به استان است.
ˈعلی اصغر شریفی ˈ همچنین از اختصاص دو میلیارد ریال برای تامین نهاده های دامی دام عشایر و روستاییان و افزایش تعداد پست های سازمانی این اداره کل از 148 به 230 پست در هشت شهرستان استان، خبر داد./س