دكتر حسين منتظرائم ياد آورشد: مقدار مصرف نمك با ميزان شيوع سكته قلبي در جامعه مرتبط است، علاوه بر اينكه نمك باعث افزايش فشار خون مي شود، به نظر مي رسد به طور مستقيم و بدون اينكه اثري برفشار خون داشته باشد، موجب سكته قلبي می شود.
وي با بيان اين نكته كه مصرف زياد نمك بر روي بيماري هاي پوكي استخوان، آسم نيز تاثيرگذار است، خاطر نشان كرد: مهمترين منابع دريافت نمك در رژيم غذايي همچون نمك آشپزخانه و سفره كه زمان طبخ يا بر سر سفره به غذا اضافه مي شود همچنين در انواع كنسروها،غذاهاي آماده ،تنقلات شور،لبنيات شور و انواع شور مانند خيار شور و كلم شور نيز نمك زياد وجود دارد.
اين فوق تخصص جراحي قلب، پيشگيري را مهمترين راه جلوگيري از بروز سكته هاي قلبي و بيماري فشار خون دانست و افزود: كاهش نمك در هنگام پخت غذا نقش مهمي در كنترل فشار خون و جلوگيري از سكته قلبي دارد و براي اجتناب از مصرف بي رويه نمك بر سر سفره از نمكدان استفاده نشود و مصرف غذاهاي كنسروي كه حاوي مقادير زيادي نمك هستند را بايد محدود کرد.