به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران كوروش پرند در حاشيه مراسم اختتاميه اولين دوره آموزش مربيان كشور عراق در نشستي با اصحاب رسانه به بررسي وضعيت سازمان آموزش فني و حرفه اي پرداخت و گفت: در سال 91 سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور براي 5 سال آينده، برنامه اي را تحت عنوان سند راهبردي مهارت و فناوري با 8 راهبرد، 27 سياست و بيش از 250 برنامه تنظيم كرد.
وي افزود: اولين راهبرد اين سند كه به مرحله اجرا درآمد حضور موثر در عرصه هاي بين المللي است كه 3 سياست افزايش قابليت حضور در عرصه هاي بين المللي، ارتقاي جايگاه كشور در مسابقات جهاني و اعتباربخشي به آموزشها در سطح بين المللي را دنبال مي كند.
پرند در ادامه با تأكيد بر اينكه در اين راستا ديپلماسي مهارتي از سوي سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور فعال شد تصريح كرد: ايران متولي 2 شيوه آموزشي در جهان اسلام و درحوزه آموزشهاي مهارتي شامل تربيت مربيان كشورهاي جهان اسلام و آموزشهاي مجازي و شبيه سازي شده است.
رئيس سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور افزود: در زمينه آموزش مربيان كشورهاي جهان اسلام ما برنامه اي دراز مدت را تهيه كرديم و تا كنون نيز موفق به آموزش مربيان كشورهاي مختلف از جمله افغانستان، اوگاندا، بروندي، تانزانيا شده ايم و امروز نيز شاهد پايان دور اول آموزشهاي 60 تن از مربيان عراقي هستيم.
پرند تأكيد كرد: آموزشهاي ارايه شده به هيأت 60 نفره عراقي در رشته هاي فناوري خودرو، جوشكاري، برق والكترونيك بوده است و از هفته آينده نيز دوره هاي جديد براي 32 نفر ديگر از مربيان عراقي را در رشته هاي صنايع چوب، تأسيسات ، صنايع ساختمان و تراش فلز CNC آغاز مي شود.
وي در ادامه به اختراع شبيه ساز آموزش عيب ياب خودرو از سوي كارشناسان اين سازمان اشاره و اظهار داشت: با اختراع اين دستگاه ما به دنبال تجاري سازي آن هستيم كه با توجه به ظرفيت مناسب و نياز كشور عراق در اين خصوص مي توان از اين كشور به عنوان جامعه هدف استفاده كرد.
رئيس سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور در پايان به استراتژي سازمان آموزش فني و حرفه اي خاطرنشان كرد: تربيت مربي، تدوين استانداردها و منابع آموزشي و تبادل تجربيات در حوزه هاي تخصصي فني و حرفه اي مانند آموزش روستائيان و مشاغل خانگي و راه اندازي آموزشگاه هاي آزاد در كشورهاي مختلف از برنامه هاي مهم و آتي ما در اين سازمان است./ل