به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ دکتر فرهاد پورفرضی در جلسه هماهنگی برگزاری طرح پزشک خانواده در اردبیل اظهار داشت: این طرح از اسفند ماه سال 90 برای اجرا در استانها ابلاغ شد که ما ستاد اجرایی استان را از همان زمان فعال کردیم و جلسات راهبردی و ستاد اجرایی تاکنون در 19 مورد به صورت استانی و 40 جلسه به صورت شهرستانی برگزار شده و کمیتههای چهارگانه نیز 18 جلسه را برگزار کردهاند.
وی خاطرنشان کرد: ما جلسات هماهنگی و کارشناسی خوبی را با نظام پزشکی و بیمهها و تامین اجتماعی داشتهایم تا نسبت به اجرای طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع هماهنگی و تعامل بهتر برقرار شده و هموطنان با کمترین دغدغه در این طرح ثبت نام کنند.
قائم مقام وزیر بهداشت در استان یادآور شد: در گامهای جدی سرشماری و نامنویسی از همشهریان را آغاز کردیم به طوری که هم در ثبت نام عموم مردم و هم پزشکان سعی شد با تمدید مهلت مقرر فرصتی فراهم آید تا همه در این طرح مشارکت داشته باشند.
پورفرضی گفت: در شهرهای اردبیل، مشگینشهر، گرمی، خلخال و پارسآباد اولویت اجرای این طرح را داشتیم به طوری که اقبال مردم در گرمی حدود 56 درصد، مشگینشهر 50 درصد، خلخال 62 درصد و پارسآباد نیز با کمترین رقم 35 درصد بوده است.
این مسئول با اشاره به اینکه این رقم در مرکز استان اردبیل حدود 48 درصد بوده است، عنوان کرد: ما در چندین مرحله سعی کردیم زمان ثبت نام را تمدید و برای همشهریان فرصت و زمان حضور و ثبت نام در این طرح را فراهم آوریم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل از استقبال خوب پزشکان، ماماها و پرستارها برای اجرای فاز اول این طرح قدردانی کرد و بیان داشت: مراکز خصوصی و بیمارستانها و درمانگاههای دولتی ما برای اجرای این طرح اعلام آمادگی کردهاند.
پورفرضی به فعال بودن سامانه پاسخگویی 1590 در پاسخ دادن به سئوالات هموطنان در خصوص پزشک خانواده اشاره کرد و افزود: این سامانه در شبانهروز دایر بوده و به تمام سئوالات و پرسشهای هموطنان پاسخ داده است./ح