سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه:
سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه:
به گزارش
گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل وبدا،دکتر زهرا عبداللهی ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: تغذيه مناسب در فصل امتحانات به تمركز و يادگيري دانشآموزان كمك ميكند و دانشآموزان ميتوانند با تغذيه مناسب و استراحت كافي بازده فكري خود را افزايش دهند.
وی افزود: غذاهايي مانند سوپ جو و همچنين كاهو، شير، دوغ و ماست حاوي لاكتوسين هستند كه اين ماده خاصيت آرامش بخشي دارد و توصيه ميشود شب قبل از امتحان از اين گروه مواد غذايي مصرف شود زيرا باعث كاهش استرس در دانشآموزان ميشود.
این متخصص تغذیه با اشاره به اين كه ميوه و سبزي در سلامت فكر نقش مهمي دارد، افزود: موادي كه داراي سيتين هستند مانند زرده تخم مرغ، بادام زميني، گردو و جوانهها در تكامل مغز و سلولهاي مغزي بسيار مؤثر هستند و مصرف آنها در فصل امتحانات به دانشآموزان توصيه ميشود.
وی تصریح کرد: تحقيقات نشان ميدهد كه حافظه كوتاه مدت با خوردن مواد قندي ارتباط دارد و بهتر است دانشآموزان از صبح امتحان مواد قندي كه سريع آزاد ميشوند مانند آب ميوه، عسل، مربا، و چاي شيرين مصرف كنند.
دکتر عبداللهی به دانشآموزان توصيه كرد: از مصرف زياد قهوه و چاي پررنگ، خودداري كنند و مصرف روزانه يك ليوان شير را براي ايجاد آرامش در طول دوران آمادگي براي امتحان فراموش نكنند./س