دبیر کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور گفت: 79 درصد مجلات نمایه شده در اسکوپوس در حیطه علوم پزشکی و 21 درصد مجلات در حیطه وزارت علوم است.

به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا، دکتر علی اکبری ساری اظهار داشت: باید تا آخر سال 94، 350 مجله علمی داشته باشیم که در حال حاضر از نظر رشد مجلات علمی وضعیت خوبی داریم.

وی افزود: در همین راستا تفاهمنامه ای با دانشگاه ها بسته شده تا مشخص شود که هر دانشگاهی تا سال 94 چه تعداد مقاله داشته باشند و اگر دانشگاه های علوم پزشکی به این تفاهمنامه عمل کنند رده بندی ما در اسکوپوس افزایش می یابد.

دبیر کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور با بیان این که متوسط مجلات نمایه شده در ISI سال گذشته 28 مقاله بوده است، گفت: این میزان مطلوب نیست و باید تا پایان برنامه پنجم این عدد را به 40 برسانیم.

دکتر اکبری افزایش تعداد مقالات هر نشریه به دو برابر تا پایان برنامه پنجم را یکی از برنامه های معاونت تحقیقات عنوان کرد و ابراز داشت: تعداد مقاله های دانشگاه های علوم پزشکی در سال 89، 32 مقاله بود که باید این رقم تا سال 94 به 60 برسد.

وی با بیان این که 40 ماهنامه و هفته نامه در دانشگاه های علوم پزشکی کشور به چاپ می رسد، گفت: مهمترین بحث ما در حوزه مجلات و مقالات بحث ارجاع است که در حال حاضر میزان ارجاع مقالات و نشریات در اسکوپوس 6/0 است که این میزان خوب نیست و باید به 72/0 برسد.

گفتنی است: اسکوپوس بزرگترین پایگاه اطلاعاتی «چکیده» و «استنادی» جهان است یعنی علاوه بر چکيده مقالات، داراي فهرست منابع هر مقاله نيز بوده و بدين ترتيب امکان محاسبه تعداد استنادات به هر مقاله را فراهم می‌کند. از این رو مي‌توان دريافت هر مقاله در اين مجموعه، تا کنون چند بار توسط ساير مقالات مورد استناد قرار گرفته است که اين خود شاخصي برای تعیین کيفيت مقاله می شود همچنین موثرترین کشورها، نشریات، موسسات علمی، آثار و دانشمندان از این طریق مشخص می شوند. /س
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار