پزشکان به افراد توصیه می کنند تا در فصل بهار و تنوع سبزیجات از مصرف آنها در غذاها برای حفظ شادابی و طراوت غفلت نکنند.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ در فصل بهار سبزیجات کوهی فراوانی در بازار یافت می شود و همگان می توانند با رعایت رژیم غذایی و دارویی خود و عدم داشتن مشکلات کلیوی و کبدی و یا قلبی از آنها استفاده کنند.

گفتنی است: دو گونه از سبزیجات با خاصیت بهاری، گیاهان کنگر و ریواس است که در کشور ایران با توجه به سابقه طب سنتی کاربرد فراوان دارند.

بررسی ها نشان می دهند این دو گیاه دارای خواص مختلفی هستند از جمله کنگر که دارای خواص ضدعفونی کننده، اشتها آور، تب بر و نیز تقویت کننده دستگاه گوارش است، همینطور به دلیل وجود ماده ای به نام سینارین در عصاره برگ کنگر این گیاه باعث کاهش کلسترول در بدن نیز می شود، اما افراد به ویژه بیماران کبدی و زنان باردار نباید کنگر بخورند.

گیاه دیگر ریواس است که این گیاه نیز به صورت وحشی در دامنه کوه ها می روید و مقوی قلب است و خواص ضدالتهابی دارد، ریواس سرشار از ویتامین های مختلف است.

برچسب ها: ریواس ، کنگر ، سبزیجات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.