به گزارش
خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران با توجه به نیاز روز افزون مردم در سراسر جهان با استفاده از روغن خوراکی برای پخت و پز و همینطور کاربرد روغن های گیاهی برای تولید محصولات آرایشی، بهداشتی در یک پژوهش نوعی گل آفتابگردان ژنتیکی تولید نموده اند.
گفتنی است، این گل آفتابگردان دارای نوع خاصی و جدیدی از ژن ها است که البته تا کنون در پژوهش ها هیچ گونه نتایج دال بر تأثیرات سوء بر انسان از آن بدست نیامده است.
بررسی ها نشان می دهند: این گل آفتابگردان رشد سریعتری نسبت به نوع های عادی دارد و نیز در مقابل آفات گیاهی مقاوم تر است و البته دارای عملکرد طبیعی و بدون عارضه است. تحقیق بر روی این گیاه ژنتیکی همچنان ادامه دارد./ع
2