مطالعات انجام شده در دانشگاه ايلينويز آمريكا ،‌حاكي از آن است كه مصرف گوجه فرنگي و سويا نفش مهمي در كاهش ابتلا به سرطان پروستات دارد .

به گزارش  خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران به نقل از Mashy،‌ در يك تحقيق به 3 گروه از افراد توصيه شد كه گوجه فرنگي و سويا مصرف كنند كه در پايان مشخص شد افرادي كه گوجه فرنگي و سويا را با هم مصرف كرده بودند ،‌مقاومت بيشتري در مقابل سرطان پروستات داشتند.

براساس اين نتايج مصرف 4گوجه فرنگي در هفته و روزانه 2 سويا نقش مهمي در پيشگيري از سرطان پروستات دارد.


در صورت تشخيص زود هنگام ،‌پروستات به صورت كامل قابل درمان است./ع2

 

برچسب ها: پروستات ، دانشگاه ، سویا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.