عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: ماهی های کوچک دریایی به دلیل تعذیه با غذاهای گیاهی دریایی، منابغی غنی از اسیدهای چرب امگا3 هستند.

به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا، دکتر جان محمد ملک زاده ، افزود: تغذیه ماهی های دریایی با گیاهان دریایی، موجب ذخیره امگا 3 موردنیاز بدن در بدن آن ها می شود.

وی اظهار کرد: ملک زاده اظهار کرد: ماهی های بزرگ تر دریایی، غالبا گوشتخوار بوده و از منابع کمتری از اسید چرب امگا3 برخوردار هستند.

ملک زاده بیماری های قلبی_عروقی را یکی از مهم ترین علل مرگ و میر مردم استان کهگیلویه و بویراحمد دانست و ادامه داد: مصرف ماهی به میزان دو بار در هفته، موجب پیشگیری از ابتلا به این بیماری ها می شود.

این دکتر تغذیه، با بیان اینکه ماهی ها به دو صورت دریایی و سردآبی یا پرورشی قابل دسترسی هستند، توصیه کرد: برای پیشگیری از بروز بیماری های قلبی_عروقی، از ترکیب ماهی های پرورشی مانند قزل آلا و ماهی های دریایی در رژیم غذایی، استفاده نمائید.
برچسب ها: یاسوچ ، امگا ، ماهی ، دریا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.