به
گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا، دکتر جان محمد ملک زاده ، افزود: تغذیه ماهی های دریایی با گیاهان دریایی، موجب ذخیره امگا 3 موردنیاز بدن در بدن آن ها می شود.
وی اظهار کرد: ملک زاده اظهار کرد: ماهی های بزرگ تر دریایی، غالبا گوشتخوار بوده و از منابع کمتری از اسید چرب امگا3 برخوردار هستند.
ملک زاده بیماری های قلبی_عروقی را یکی از مهم ترین علل مرگ و میر مردم استان کهگیلویه و بویراحمد دانست و ادامه داد: مصرف ماهی به میزان دو بار در هفته، موجب پیشگیری از ابتلا به این بیماری ها می شود.
این دکتر تغذیه، با بیان اینکه ماهی ها به دو صورت دریایی و سردآبی یا پرورشی قابل دسترسی هستند، توصیه کرد: برای پیشگیری از بروز بیماری های قلبی_عروقی، از ترکیب ماهی های پرورشی مانند قزل آلا و ماهی های دریایی در رژیم غذایی، استفاده نمائید.