سرپرست اداره جهاد کشاورزی گچساران گفت: دو هزار هکتار از مزارع زیر کشت گندم دیم این شهرستان معادل 20 درصد به صورت سنتی برداشت می شود.

ˈعطاءالله مهدی پورˈ در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج سطح زیرکشت گندم دیم شهرستان گچساران را 10 هزار هکتار اعلام کرد و افزود: از این میزان هشت هزار هکتار مسطح و هموار بوده که به صورت مکانیزه برداشت می شود.
وی ارقام گندم دیم تولید شده در گچساران را شامل ˈکوهدشتˈ، ˈدهدشتˈ، ˈزاگرسˈ و ˈکریمˈ دانست و بیان کرد: میزان برداشت گندم از هر هکتار از مزارع دیم این شهرستان یک تن برآورد شده است.
مهدی پور سطح زیرکشت گندم آبی گچساران را چهار هزار و 600 هکتار دانست و اظهار کرد: بخش عمده ای از ارقام گندم آبی تولیدی این شهرستان از نوع ˈچمرانˈ و ˈبهرنگˈ است.
وی عنوان کرد: بر اساس بررسی کارشناسان اداره جهاد کشاورزی گچساران از هر هکتار مزرعه گندم آبی مرغوب این شهرستان به طور میانگین 8/3 تن محصول برداشت خواهد شد./ب
برچسب ها: مزارع ، گندم ، دیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.