به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ،بهتر است دانشآموزان و دانشجویان در روزهای نزدیک به آزمون از خوراکیهایی استفاده کنند که به آسانی هضم شده و در دستگاه گوارش ایجاد سنگینی و کندی نکنند تا فشار زیادی برروی سیستم گوارش به وجود نیاید.
غذاهایی که برای هضم و جذب همچنین دفع فضولات آنها، به نیروی زیادی لازم نباشد غذاهای لطیف گفته میشود، مصرف این نوع غذاها در مقایسه با غذاهای دیرهضم و سنگین، موجب میشود که خون و قوای بدن کمتر متوجه دستگاه گوارش شده و از توجه به سیستم عصبی بازنمانند و بدین ترتیب عملکردهای مغزی از قبیل تمرکز و حفظ مطالب بهتر انجام میشوند.
مصرف برخی از غذاهای لطیف، باعث تقویت عملکرد مغز میشود، غذاهایی همچون حریرۀ بادام، شله زرد و زردۀ تخم مرغ به صورت عسلی آبپز یا نیمرو شده برای مصرف در ایام امتحانات مناسب است بطوری که افزودن مقدار متعادلی دارچین و زعفران به این غذاها به عملکرد بهتر سیستم عصبی کمک خواهد کرد./س