به گزارش
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، احمد خيري با بيان اينكه با راهاندازي واحد T.G.T، SO2 خروجي از دودكش زباله سوز واحد گوگرد به 170 PPMحجمي كاهش يافته است، افزود: اين واحد در راستاي دستيابي به هواي پاك و حفظ سلامتي شهروندان با ظرفيت 24 هزار متر مكعب در ساعت و با صرف هزينه اي بالغ بر 620 ميليارد ريال اواخر اسفند سال گذشته احداث شده است.
وی تصریح کرد: احداث واحد T.G.T كه از بخش هاي پايين دستي واحدهاي توليد گوگرد ميباشد به همراه واحدهاي بازيافت گوگرد شماره 3 و جامدسازي گوگرد كه قبلا به بهره برداري رسيدهاند، افزايش توليد گوگرد به صورت گرانول از 50 به 212 تن در روز و كاهش چشمگير انتشار اين ماده سمي در كلانشهر تهران را سبب شده است.
مدير عمليات شركت پالايش نفت شهيد تندگويان با بيان اينكه ساخت و نصب اين واحد توسط شركت ملي مهندسي و ساختمان نفت و با تلاش پيمانكاران داخلي انجام شده است، تصريح كرد: مراحل راه اندازي اين واحد بدون حضور شركت صاحب ليسانس توسط كارشناسان زبده و تكنسين هاي متعهد اين شركت در اسفند ماه سال گذشته براي اولين بار در كشور به بهره برداري رسيد.
وي در تشريح جزئيات فعاليت اين واحد گفت: در قسمت گاززدايي از حوضچه گوگرد مذاب، ميزان سولفيد هيدروژن محلول در گوگرد مذاب توليدي از 300 PPM به 10 PPM كاهش مي يابد كه اين امر با تقليل انتشار سولفيد هيدروژن يكي ديگر از عوامل كاهنده آلاينده هاي زيست محيطي مي باشد.
خيري با بيان اينكه اين فرآينده سبب بهبود كيفيت در گرانول توليدي مي شود، ادامه داد: SO2 موجود در گازهاي ورودي به اين واحد در مجاورت كاتاليست مربوط به سولفيد هيدروژن تبديل شده و اين ماده در برج جذب توسط آمين جذب مي شود كه به منظور افزايش راندمان واحد بازيافت گوگرد، سولفيد هيدروژن جذب شده توسط آمين در يك برج عاري ساز تفكيك شده و به واحد بازيافت گوگرد جهت توليد گوگرد ارسال مي شود.
مدير عمليات شركت پالايش نفت شهيد تندگويان با اشاره به اينكه گازهاي خروجي از بخش آمين به قسمت زباله سوز فرستاده مي شود، اضافه كرد: در اين قسمت كوره زباله سوز، حداقل SO2 ممكن در محيط آزاد مي شود كه اين امر موجب كاهش شديد مقدار اين آلاينده مي شود.
انتهاي پيام/