در تولید شیرهای پرچرب از روغن نباتی استفاده می کنند و برای آنکه آلودگی های آن را از بین ببرند به آن وایتکس می زنند.

به گزارش خبرنگار  علمی باشگاه خبرنگاران شیر خشک با آب مخلوط می شود ودر نهایت به شیر اضافه می شود تا هم شیر طعم بهتر و مطلب تری پیدا کند و هم کیفیت آن افزایش یابد.

مصرف روزانه سه لیوان شیر می تواند نیاز بدن به ترکیب های موجود در این نوشیدنی را تامین کند. شیر در اغلب  مسموميت ها به عنوان نوشیدنی ای برای کاهش عوارض مسمومیت تجویز می شود در حال حاضر  به دلیل امکان آلودگی هوا با آلاینده هاي  سرب نوشیدن حداقل روزانه یک لیوان شیر برای جلوگیری از عوارض این فلز توصیه می شود.

 برای کاهش بار میکروبی ممکن است در شیرهای فله اي از وایتکس، جوش شیرین استفاده کنند و پزشکان توصیه می کنند تا جایی که می توانید از خرید شیرهای فله ای خود داری کنید.

در مواردی شیرهای برگشتی از بازار  توسط مدد جویان خریداری می شود و با اضافه کردن جوش شیرین دوباره آن را می فروشند  به همین خاطر توصیه می شود حتما شیر کارخانه ای و بسته بندی شده خریداری کنید./ع2
برچسب ها: شیر ، اسانس ، چرب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.