سعداله اسکندری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کنترل جمعیت و کاهش ضایعات مواد غذایی و افزوده شدن بر میزان تولید محصولات کشاورزی از اثرات دیگر کشاورزی ارگانیک است.
وی تصریح کرد: افزایش سطح زیر کشت به علت محدودیت اراضی قابل کشت، محدودیت منابع آبی و زیر کشت رفتن اراضی مستعد، نمی تواند به عنوان یک روش مطمئن در افزایش تولید محصولات غذایی تلقی شود.
اسکندری افزود: افزایش راندمان محصول در واحد سطح با بکارگیری علم و تکنولوژی در کشاورزی امکانپذیر است.
وی تاکید کرد: استفاده از عملیات به زراعی و بهنژادی، رعایت اصول تغذیه گیاهی، مبارزه با آفات و مبارزه با بیماری های گیاهی و علف های هرز را می توان از راه های رسیدن به راندمان بالا در واحد سطح عنوان نمود./س