به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ، دکتر محمودرضا جعفری در اولین همایش ملی کاربرد فناوری نانو در تشخیص بیماریها ضمن اعلام این خبر گفت: این درحالی است که سهم کشورهایی همچون مصر 8 درصد، مالزی 11 درصد و ترکیه 12 درصد است.
وی در این همایش به بیان کاربرد فناوری نانو در بهداشت و سلامت جامعه پرداخت و گفت: افزایش دقت و صحت تشخیص بیماریها، کاهش میزان مصرف و عوارض جانبی داروها، بهبود کارآیی و دوام تجهیزات و ابزارآلات پزشکی و کاهش هزینه و زمان آزمایشهای بالینی از مهمترین مزایای کاربرد این نوع فناوری است.
نماینده مدیرکارگروه توسعه منابع انسانی ستاد ویژه توسعه فناوری نانونی تصریح کرد: در مجموع 99 دانشگاه و مرکز تحقیقاتی در ارتباط با فناوری نانو در کشور فعالیت دارند.
این استاد دانشکده داروسازی با بیان اینکه ایران در تعداد مقالات نانو در سالهای 2012 و 2013 مقام هشتم دنیا را داراست، افزود: تا امروز یک هزار و 338 مقاله در زمینه نانو در کشور به چاپ رسید.
جعفری با بیان اینکه 259 شرکت صنعتی نیز در کشور در حوزه نانو فعالیت می کنند، تصریح کرد: 62 شرکت تولید کننده و وارد کننده محصولات نانو پزشکی در داخل کشور وجود دارد.
مهر