به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، محمد علی آبادی وزیر پیشین وزارت ورزش و نامزد چهارمین دوره شورای شهر تهران در نشست خبری ائتلاف جهادگران نوسازی شهر تهران با بیان این که شهر تهران یک کلانشهر و به عبارت دیگر یک کشور شهر است اظهار کرد: کلانشهر تهران با 8 میلیون جمعیت مملو از انسان های شریف و فرهیخته است که نیازمند به گروهی در شان و بزرگی عظمت آنان است و از تعهدات اعضای شورای شهر باید این باشد که به هیچ وجه رفتار سیاسی و جناحی نداشته باشند بلکه رفتار آنان به صورت فراجناحی باشد به این معنی که با رئیس جمهور منتخب به صورت صمیمانه و نزدیک ارتباط برقرار کنند و اجازه ندهند که ذره ای از حقوق مردم به واسطه رفتار سیاسی ضایع شود.
وی در ادامه تصریح کرد: شهر تهران به تنهایی جمعیت آن از ده ها کشور دنیا بیشتر است و به همین دلیل نیازمند آن است افرادی که وارد شورای شهر می شوند کار دیده و آشنا به امور بوده تا در جهت سازماندهی و مدیریت عالی شهر تهران نظارت کنند.
این نامزد چهارمین دوره شورای شهر تهران با قیاس شورای شهر برای تهران با مجلس برای دولت خاطر نشان کرد: شورای شهر تهران برای تهران چون مجلس برای دولت است و شورای شهر همانند دولت یک جایگاه اقتصادی برای خود دارد و باید همچون دولت درآمد ایجاد کند و از طریق درآمد حاصله شهر تهران را اداره کند.
** واگذاری مدیریت شهری به تشکل های مردم نهاد
علی رضا علی احمدی دیگر نامزد چهارمین دوره شورای شهر تهران در ادامه این نشست اظهار کرد: یکی از مطالبات مدیریت شهری که از مدیریت کلان کشور داشته ، مدیریت یکپارچه شهری است که اکنون فعالیت های متعددی در عرصه مدیریت شهری است و یکی از پیگیری هایی که در دستور کار ما قرار دارد آن است که اختیارات قانون پنج ساله ماده پنجم برای شورای شهر تهران و از طریق شورای عالی استان ها برای کلان شهرها پیگیری شده تا بخشی از مدیریت را به مدیریت شهری و تشکل های مردم نهاد واگذار کند.
وی خاطر نشان کرد: نمونه عینی این موضوع ترافیک شهر تهران و خدمات شهری و دوباره کاری هایی است که در دسترسی مردم به مسائل گوناگون نظیر برق، گاز، اینترنت و نظایر آن وجود دارد.
*** تهران وقتی تهران می شود که مدیریت یکپارچه شهری بر آن حاکم شود
مجید شایسته دیگر نامزد چهارمین دوره شورای شهر تهران در ادامه این نشست اظهار کرد: شهر تهران باید توسط مردم اداره شود و به صورتی که مردم هر محله با شناختی که از محله خود دارند محله خود را بسازند.
وی در ادامه بیان کرد: یکی دیگر از مسائلی که در شورای شهر تهران باید مورد توجه قرار گیرد درآمد پایدار برای شهر تهران است و شورا باید به سمتی برود که در درآمدهای پایدار برای شهر فراهم کند.
شایسته خاطر نشان کرد: تهران وقتی تهران می شود که مدیریت یکپارچه شهری بر آن حاکم شود و امیدواریم دوستی دولت و شهرداری ها در مدیریت شهری به اندازه ای شود که به انگیزه و نشاط مردم بیافزاید.
** تصویب بودجه 8 میلیارد تومانی برای ورزش همگانی در شورای شهر گذشته
هادی ساعی عضو پیشین شورای شهر تهران و نامزد چهارمین دوره شورای شهر تهران در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر برنامه های شورای شهر برای ایجاد پتانسیل قهرمانی و برنامه های انجام شده در شورای شهر گذشته اظهار کرد: در دوره گذشته شورای شهر 3 ورزشکار شاخص حضور داشته که این انتخاب مردم به معنای علاقه مردم شهر تهران به رسیدگی به حوزه های ورزشی شهر است.
وی در ادامه تصریح کرد: درخواست بودجه يک میلیارد تومانی برای ورزش همگانی و تصویب بودجه 8 میلیارد تومانی برای ورزش همگانی یکی از کارهای شورای شهر گذشته بود چرا که سیاست ما در شورای شهر بیشتر بر ورزش همگانی است.
ساعی خاطر نشان کرد: یکی دیگر از اقدامات شورای شهر گذشته در زمینه ورزش پیشنهاد جدا سازی بودجه ورزش بانوان از آقایان و تخصیص نیمی از بودجه ورزش به ورزش بانوان بود که باعث پیشرفت خوبی در این زمینه شد./ز