به
گزارش
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران: یکی از روش های ابتکاری و جالب برای
جلوگیری از مصرف زیاد قند و شکر در خانواده قابل پیاده سازی توسط خود افراد
است.
گفتنی است در این روش ابتکاری لازم نیست تا همواره ظرف شکرتان و قند دان مملو از قند و شکر باشد.
بررسی
ها نشان می دهند: مواد موجود در قند و شکر نوعی خاصیت برانگیختگی اشتها
را دارند که باعث می شود تا فرد به خوردن میزان بیشتر آن ها ترغیب و مشتاق
باشد.
پزشکان توصیه می کنند: تا همواره قند دان و شکر پاش را تا نیمه و
یا حتی به اندازه ی تعداد نفرات و میزان مصرف مورد نیاز روزانه پر کنند تا
بدین صورت از مصرف بیش از حد این مواد جلوگیری شود.
بیماری قند یکی از
خطرناک ترین بیماری های غیر واگیر در جهان است که همه ساله میلیون ها نفر
در سراسر جهان از عوارض مستقیم و غیر مستقیم آن رنج می برند./ع2