جلسه هم اندیشی عارضه یابی واحدهای صنعتی استان اصفهان با حضور جمعی از مدیران و فعالان اقتصادی و مجری طرح عارضه‌یابی در سالن همایش‌های بین المللی اتاق اصفهان برگزار شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران اصفهان رییس کمیسیون آموزش و پژوهش‌های کاربردی اتاق اصفهان در ابتدای این مراسم گفت: استان اصفهان با دارا بودن 8 هزار واحد صنعتی همواره دارای مسایل و مشکلات در بخش‌های مختلف اقتصادی است که آسیب شناسی و رده بندی آن حایز اهمیت است.

«مرتضی بیشه» تصریح کرد: در گام نخست این طرح، 600 واحد صنعتی استان به صورت تصادفی در رشته‌های مختلف صنعتی مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

وی اضافه کرد: نتایج این عارضه‌یابی و راهکارهای حل آن برای واحدهای تولیدی ارایه می‌شود.

بیشه تاکید کرد: نتایج این عارضه‌یابی به صورت کلی در قالب یک سند در اختیار مراکز تصمیم ساز به خصوص دولت آینده قرار می‌گیرد تا عمده مسایل و مشکلات واحدها به صورت علمی مشخص شود.

رییس کمیسیون آموزش و پژوهش‌های کاربردی اتاق اصفهان تصریح کرد: بنگاه‌های اقتصادی در طول سال‌های گذشته با شوک‌هایی مانند نوسانات نرخ ارز، مصوبه‌های متناقض، روبرو بودند و این عوامل برون بنگاهی در کنار مسایل درون بنگاهی باعث ایجاد شرایط دشوار برای این واحدها شده است.

وی مقاوم سازی واحدهای تولیدی در برابر شرایط مختلف را یکی از اهداف طرح عارضه‌یابی برشمرد و گفت: ابتدا باید مسایل و مشکلات درون و برون بنگاهی واحدهای تولیدی شناسایی شود و در قالب یک بسته پیشنهادی به مدیران ارایه شود.

وی شرایط اقتصادی برای فعالیت واحدهای تولیدی را راحت و آسان ندانست و گفت: واحدها باید به شرایطی برسند که اگر تحریم‌های بین المللی تشدید شد بتوانند علاوه بر تامین نیازهای داخل، به صادرات محصولات خود بپردازند.

بیشه با اشاره به توانمندی شرکت‌های استان اصفهان در تامین نیازهای داخلی و خارجی گفت: بسیاری از هیات‌های تجاری خارجی نیازمند کالاها و خدمات تولید شده در استان می‌باشند که با برطرف شدن مشکلات می‌توان به توسعه روابط تجاری پرداخت.

وی رتبه 146 فضای کسب و کار ایران در دنیا را قابل تامل دانست و گفت: دولت، بخش خصوصی و مجلس با کمک همدیگر باید فضای کسب و کار را در کشور بهبود بخشند.

بیشه منفعل بودن فعالان اقتصادی نسبت به اقتصاد کشور را زیان جبران ناپذیر برای کشور دانست و گفت: برای روشن ماندن چراغ یک واحد تولیدی باید تلاش کنیم و از تمام ظرفیت‌ها باید استفاده شود. وی از آمادگی کمیسیون آموزش اتاق برای برطرف کردن نیازهای آموزشی فعالان اقتصادی خبر داد و گفت: یکی از نتایج این عارضه‌یابی نیازسنجی آموزشی بنگاه‌های اقتصادی استان است که بر اساس آن اتاق برنامه آموزشی مدونی طراحی کند./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.