رييس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل خواستار رقابت پذیری و توسعه صادرات غیر نفتی از سوی واحدهای اقتصادی بویژه بخش صنعت این استان شد.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل / ارژنگ عزيزي در جلسه توسعه صنعت و معدن استان اردبیل افزود: براي رسيدن به خودكفايي و كم كردن وابستگي كشور به درآمدهاي نفتي، بنگاههاي اقتصادي بویژه در بخش صنعت بايد به دنبال رقابت پذيري، برندسازي، افزايش بهره وري، ارتقاي كيفيت و توسعه صادرات غير نفتي باشند.

وی با بیان اینکه باید به موتور محركه اقتصاد يعني بخش صنعت و معدن و سربازان خط مقدم جبهه اقتصادي نگاهي انديشمندانه شود، اضافه کرد: اين بخش به عنوان عامل مولد اشتغال پايدار در افزايش توليد ناخالص ملي و درآمد سرانه نقش بسزايي دارند .

رييس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گفت: اينكه امروز دشمن اكثر اقدامات خود را بر فشار اقتصادي متمركز كرده نشانگر شناخت از نقطه ضعف ماست و ما بايد به دنبال ترميم و تقويت اين نقطه ضعف باشيم.

عزيزي با تاکید بر اینکه باید غفلت هاي گذشته را جبران كنيم، ادامه داد: براي اين كار نياز به خلق حماسه اقتصادي است، خلق اين حماسه تاريخي بايد به دست توانمند كارآفرينان و كارگران اين كشور محقق شود .

وی با بیان اینکه در كنار صنعت، بخش معدن نیز مي تواند جايگاه ويژه اي را در تامين بودجه سالانه به خود اختصاص دهد، تصریح کرد: بهره برداري از ظرفيت هاي معدني هم مي تواند موجب رشد و توسعه صنايع معدني، ايجاد ارزش افزوده و اشتغال پايدار در اين بخش شده و همچنين با دريافت حقوق دولتي از بهره برداران مي توان درآمدهاي دولت را افزايش داده و بخشي از نياز كشور به درآمدهاي نفتي را جبران كرد
.

رييس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بیان داشت: به منظور حمايت از بهره برداران و فعالان حوزه معدني كارگروه توسعه بخش معدن از ابتداي امسال در وزارت صنعت، معدن و تجارت تشكيل و در استان اردبيل نيز دو جلسه برگزار شده است.

عزیزی توسعه و ارتقاء ظرفيت هاي بخش معدني در كشور و استان ها را از اهداف این کارگروه برشمرد و متذکر شد: يكي دیگر از اهداف اين كارگروه اهميت دادن به بخش اكتشافات به عنوان اصلي ترين و ابتدايي ترين مرحله معدن كاري است، چراكه بدون مطالعات شناختي در روي زمين قادر نخواهيم بود برنامه ريزي و استراتژي خاصي را براي بخش معدن اجرا كنيم .

وی برنامه ريزي در حوزه اكتشاف، استخراج، فرآوري، صنايع معدني و بررسي و نظارت بر فعاليت هاي معادن استان را از جمله برنانه اي اصلي اين كارگروه برشمرد .

عزيزي ويژگي اشتغال بخش صنعت، معدن و تجارت را اشتغال پايدار و داراي شاخصه بيمه اعلام كرد و يادآور شد: اشتغال ايجاد شده اغلب واقعي بوده و براساس راست آزمايي هاي انجام شده كمترين انحرافو بالاترينرقم اشتغال را در بين كل دستگاههاي اجرايي شاهد بوديم.

وی با بیان اينكه مهمترين مشكل واحدهاي توليدي استان مشكل نقدينگي است، تاكيد كرد: با توجه به نوسانات قيمت ارز و بالا رفتن هزينه توليد واحدهاي توليدي با مشكلاتي مواجه هستند كه به نظر مي‌رسد، حل اين مشكلات با تزريق نقدينگي امكان‌پذير خواهد بود/س

برچسب ها: اردبیل ، توسعه ، صادرات ، صنعتی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.