يافته هاي جديد دانشمندان نشان مي دهد مصرف غذا در ظرو.ف سنگي خطر سنگ كليه را افزايش مي دهد.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ كساني كه غذاهاي آبكي مانند انواع آش وسوپ را در ظروف سنگي پخت و پز مي كنند در معرض خطر سنگ كليه هستند.

بررسي ها نشان مي دهند دانشمندان با بررسي و انجام آزمايشاتي روي 160 مرد و زن دريافتند كساني كه در هفته حتي يك بار از ظروف سنگي براي پخت وپز استفاده مي كنند نسبت به سايرين بيشتر در خطر بيماري هاي كليوي قرار دارند.

ظروف سنگي اگر چه مزايايي هم دارد كه از مهترين مزاياي آن افزايش آهن مواد غذايي است و هم از كم خوني جلوگيري مي كند اما دانشمندان معتقدند با جلوگيري از خوردن غذاها به ويژه سنگي مي توان از بيماري هاي كليوي به ويژه سنگ كليه در امان بود.
برچسب ها: دیزی ، سنگ کلیه ، غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
United States of America
امیر رضایی
۱۹:۵۴ ۲۴ خرداد ۱۳۹۸
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
لطفا مرجع این مقاله رو هم ارائه بفرمایید
منبع و سندش رو