به گزارش
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران يك سازمان پشتيباني از مصرف كننده در آلمان هشدار داده افرادي كه سيستم ايمني ضعيفي دارند بايد دور مصرف سالادهاي آماده را خط بكشند.
به گفته ي محققان اين سازمان بيش از 50 درصد سالادهاي موجود در رستوران ها به ويژه سالاد كاهو حاوي قارچ هستند كه منجر به مشكلات گوارشي و روده اي مي شود.
محققان همچنين توصيه مي كنند به هيچ وجه نبايد برگ گل ها به ويژه برگ كاهو را مصرف كرد زيرا در طولاني مدت سبب بروز مشكلات گوارشي فراواني براي بدن مي شود./ع2