تيرنگ نيستاني در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران در مورد تاثير مصرف قندهاي طبيعي گفت: مصرف بي رويه انواع مواد غذايي حاوي قندهاي طبيعي از جمله عسل، مربا، شكر قهوه اي، شكر سفيد و خشكبار به دندان ها آسيب رسانده و موجب افزايش قند خون و اضافه و وزن در افراد مي شود.
در ادامه به بيان اينكه هيچ نوع قند طبيعي را نمي توان بر ساير مواد قندي ارجح دانست، افزود: تمام مواد غذايي حاوي قند طبيعي بايد در حد اعتدال مصرف شوند و افراد مجاز نيستند كه قندهاي طبيعي همچون كشمش يا عسل نيز به مقدار فراوان استفاده كنند به ويژه افراد مبتلا به ديابت كه قند خونشان را نيز كنترل مي كنند با اين روش مي توانند دچار مشكل جدي شوند.
نيستاني با تاكيد براينكه قندهاي رژيمي تاثير مخرب كمتري بر بدن انسان دارد، تصريح كرد: مصرف قندهاي رژيمي كه سلامت آنها از سوي محققان تاييد شده در صورتي كه به مقدار كم مصرف شوند آسيب كمتري بر دندان ها دارند.
همچنين، افرادي كه داراي اضافه وزن هستند و يا به بيماري ديابت مبتلا هستند مي توانند مصرف قندهاي رژيمي را بر قندهاي طبيعي ترجيح دهند.
وي ياد آور شد: مصرف انواع شيريني ها از جمله آب نبات، بيسكويت ها به دليل اينكه علاوه بر شيريني حاوي آرد و روغن نيز هستند ، مي توانند افزايش قند و چربي خون را به ويژه براي افراد ديابتي و افراد داراي اضافه وزن به همراه داشته باشند بنابراين به هيچ وجه مصرف آنها به اين افراد توصيه نمي كنيم.
/ع2