دکتر زهرا عبدالهی ،مدیر کل دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت جامعه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، در خصوص میزان نمک در نان های مصرفی مردم جامعه گفت: به دلیل این که نان قوت غالب مردم است میزان دریافتی نمک مردم هم از نان بسیار زیاد است که این امر با توجه به شیوع فشار خون در کشور بسیار اهميت دارد.
وی با بیان اینکه یکی از راهکارهای عملی ما در کاهش میزان دریافت نمک کاهش نمک در نان ها است افزود:سرانه مصرف روزانه نان در كشور 320 گرم است که همین امر باعث شد که برای کاهش میزان ابتلا به فشارخون کارگروهی به دستور وزير بهداشت برای بهبود کیفیت نان تشکیل شود که در این راستا استانداردهای نان بازنگری و استانداردهاي جدید اعمال شود.
عبدالهی ادامه داد: طی بررسی ها و جلسات متعدد دیروز سند بهبود کیفیت نان در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت به تصویب رسید و قرار شد تا از طریق هیئت دولت برای کلیه بخش ها ابلاغ شود./ح