مریم سجادپور متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: انبه میوه ای با ارزش است که به عنوان منبع غني از بتاکاروتن ( پیش ساز ویتامین A) به حساب می آید.
وی افزود: افراد که دیابت دارند باید در خوردن این میوه احتیاط کنند زیرا نیاز به انسولین با خوردن انبه بسیار افزایش پیدا می کند.
وی توصیه کرد: البته کسانی که کم خونی دارند از منابع گیاهی که حاوی آهن هستند بیشتر استفاده کنند.
وی در خاتمه اشاره کرد:انبه جزء میوه هایست که می توان آن را به همراه منابع گیاهی آهن دار مورد استفاده قرار داد.