به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ استفاده از کلهپاچه و پای مرغ برای زود جوش خوردن شکستگیها و آسیبهای استخوانی باور غلطی است چرا که هیچ مدرک علمی و شواهد عینی بعد از استفاده از این مواد در بهبود آرتروز و شکستگیها دیده نشده است.
تغذیه مقطعی در آرتروز نقش چندانی ندارد؛ البته تغذیه طولانی مدت میتواند تأثیرگذار باشد.
تغذیه اصلی غضروف مفصلی، از پروتئین است؛ پس اگر فردی در طولانیمدت مقدار کمی پروتئین دریافت کند. غضروف مفصلیاش دچار کمبود و تحلیل میشود و در نهایت دچار آسیب در ناحیه مفاصل میشود.
بحث تغذیه در آرترور در افرادی کاربرد دارد که دچار گرسنگی و سوء تغذیههای طولانیمدت هستند و تغذیه در کوتاه مدت نقش چندانی ندارد.
منبع: فارس