رحمان
صداقت پیشه فوق تخصص اورولوژی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه
خبرنگاران گفت: تا کنون علت دقیق سرطان پروستات مشخص نشده است، اما برخی
از عوامل افزایش دهنده خطر ابتلا به این سرطان محسوب می شوند.
وی با
بیان اینکه عوامل ژنتیکی، عوامل هورمونی و افزایش سن سه عامل مهم مرتبط با
سرطان پروستات است، تصریح کرد: رژیم غذایی نیز می تواند در افزایش خطر
ابتلا به سرطان پروستات و یا پیشگیری از آن مؤثر باشد.
صداقت پیشه تأکید
کرد: بر طبق نتایج مطالعات مختلف، رژیم غذایی نامناسب به ویژه مصرف زیاد
چربی های اشباع شده و مصرف ناکافی میوه ها و سبزی های تازه، عامل مهم در
افزایش موارد سرطان پروستات است.
وی یادآور شد: مصرف زیاد چربی با ایجاد تغییر در متابولیسم کلسترول و استروئید، خطر بروز سرطان پروستات را افزایش می دهد.
صداقت
پیشه با اشاره به اینکه پیشگیری از سرطان پروستات موضوعی بسیار مهم است،
خاطر نشان کرد: معاینه و آزمایش منظم حداقل سالی یکبار به ویژه در سنین پس
از 60 سالگی، موجب تشخیص به موقع سرطان پروستات و افزایش احتمال بهبود و
درمان بیماری خواهد شد.
وی گفت: اصلاح عادات زندگی از جمله اصلاح
الگوهای غذایی نیز در پیشگیری از ابتلا به سرطان پروستات می تواند مؤثر باشد./ع2