کاهش خطر بیماری های قلبی در افراد میانسال :
کاهش خطر بیماری های قلبی در افراد میانسال :
فرشته
قربانی نائینی دانشجوی دکترای شیمی فیزیک از دانشگاه سیستان و بلوچستان در
گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: مصرف
دانه های سویا باعث کاهش قابل توجه فشار خون شده و همچنین این ماده خوراکی
نه تنها کل مقدار کلسترول خون را به طور قابل توجهی کاهش می دهد بلکه مقدار
کلسترول خون ( HDL) را افزایش می دهد.
وی افزود: این مسئله مهم است
زیرا کلسترول بویژه LDL ، بر روی دیواره رگ ها ی خونی رسوب کرده و پلاک های
سختی تشکیل می دهد که اگر این پلاک ها رشد کنند و یا بشکنند می توانند باعث
حملات قلبی بشوند.
در ضمن کلسترول HDL در سر تا سر بدن حرکت کرده و
کلسترول های رسوب کننده در دیواره رگ ها را جمع آوری کرده و به کبد جهت خروج
از بدن منتقل می کند.
قربانی خاطر نشان کرد: روش های ممانعت از ابتلا
به بیماری های قلبی کاهش مقدار LDL و افزایش مقدار HDL است که دانه های
سویا هر دو کار را با هم انجام می دهند.
وی یاد آور شد : محققان بیان می
کنند که جذب روزانه حداقل 20گرم از پروتئین سویا به مدت پنج 5 هفته در
کاهش خطر بیماریهای قلبی در افراد میانسال که بیشتر در معرض خطر هستند
بسیار موثر است./ع2