جذب روزانه حداقل 20 ( بیست گرم ) از پروتئین سویا به مدت 5 هفته در کاهش خطر بیماریهای قلبی در افراد میانسال تاثیر دارد.

فرشته قربانی نائینی دانشجوی دکترای شیمی فیزیک از دانشگاه سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: مصرف دانه های سویا باعث کاهش قابل توجه فشار خون شده و همچنین این ماده خوراکی نه تنها کل مقدار کلسترول خون را به طور قابل توجهی کاهش می دهد بلکه مقدار کلسترول خون ( HDL)‌ را افزایش می دهد.

وی افزود: این مسئله مهم است زیرا کلسترول بویژه LDL ، بر روی دیواره رگ ها ی خونی رسوب کرده و پلاک های سختی تشکیل می دهد که اگر این پلاک ها رشد کنند و یا بشکنند می توانند باعث حملات قلبی بشوند.

در ضمن کلسترول HDL در سر تا سر بدن حرکت کرده و کلسترول های رسوب کننده در دیواره رگ ها را جمع آوری کرده و به کبد جهت خروج از بدن منتقل می کند.

قربانی خاطر نشان کرد: روش های ممانعت از ابتلا به بیماری های قلبی کاهش مقدار LDL و افزایش مقدار HDL است که دانه های سویا هر دو کار را با هم انجام می دهند.

وی یاد آور شد : محققان بیان می کنند که جذب روزانه حداقل 20گرم از پروتئین سویا به مدت پنج 5 هفته در کاهش خطر بیماریهای قلبی در افراد میانسال که بیشتر در معرض خطر هستند بسیار موثر است./ع2
برچسب ها: سویا ، پروتئین ، قلبی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.