حبيب حاج آقا ميري، دندانپزشک در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: رژيم غذايي در سلامت دهان و دندان تاثيرگذار است.
وي عنوان کرد: علاوه بر توصيه مصرف مواد غذايي کلسيم دار تا سن سي سالگي که جذب کلسيم بالاست به کاهش مصرف مواد قندي در طول روز تاکيد داريم.
وي خاطرنشان کرد: اگر در يک رژيم غذايي مصرف مواد قندي از جمله شکلات و شيريني در طول شبانه روز بالا باشد به مرور زمان قندها به اسيد تبديل مي شود و اسيدها ، ميناي دندان را تخريب مي کند.
وي افزود: تخريب ميناي دندان به تخريب دندان منجر مي شود و ميکرو ارگانيسم هايي که به صورت مسالمت آميز در دهان و دندان وجود دارند فرصت طلبانه قندها را تجزيه مي کند و دندان دچار پوسيدگي خواهد شد.
وي توضيح داد: اين مواد قندي ظرف دو هفته به مينا و عاج دندان رسيده و عصب دندان را نيز تحت تاثير قرار ميدهد.
وي در پايان گفت: در صورت مصرف مواد قندي بايد بهداشت دندان را حفظ نمود و با مسواک زدن صحيح ، نخ دندان و دهان شويه ها، از باقي ماندن مواد قندي در لا به لاي دندان ها جلوگيري کنيم تا دچار پوسيدگي نشود.