به گزارش
خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، مادران باردار در صورت کم خونی می بایست تحت معالجه و درمان توسط پزشک متخصص قرار گیرند و با توصیه ی و زیر نظر پزشک از غذاهایی که حاوی آهن است در طول بارداری استفاده کنند.
گفتنی است: در این تحقیق که بر روی 2 میلیون مادر باردار داوطلب صورت گرفته است، این نتیجه بدست آمده است که کم خونی مادر در 3 ماهه اول و دوم بارداری خطر ریسک بدنیا آمدن کودک با وزن کم و غیر عادی را بسیار بالا می برد.
بررسی ها نشان می دهند، سازمان بهداشت و جهانی به مادران باردار توصیه می کند تا روزانه 60 میلی گرم آهن از طریق غذاها و یا با تجویز پزشک از طریق داروهای مکمل مصرف کنند.
وزن کم نوزاد باعث مشکلات متعددی در رشد و تکامل اندام های بدن و فعالیت های مغزی و آسیب پذیری در مقابل انواع بیماری ها برای او ایجاد کند./ع2