به گزارش
گروه علمی ، پزشکی باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ دكتر زهرا عبداللهي، سرپرست دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با بيان اين مطلب اظهار داشت: روزه گرفتن موجب كاهش خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي به ويژه سكته قلبي مي شود و به دليل محدوديت در خوردن و آشاميدن در فاصله بين سحر و افطار، دستگاه گوارش و گردش خون استراحت كرده و در نتيجه بار كاري دستگاه قلبي و عروقي نيز كاهش مي يابد.
دكتر زهرا عبداللهي افزود: با رعايت رژيم غذايي مناسب ميزان تري گليسريد ها و LDL (كلسترول بد) نيز كاهش مي يابد و كاهش مصرف چربي ها و سرخ كردني ها منجر به كاهش رسوب چربي در ديواره عروق و در نتيجه كاهش سكته هاي قلبي خواهد شد.
وي تصريح كرد: بهتر است افراد نان هاي فاقد جوش شيرين را مورد مصرف قرار دهند زيرا جوش شيرين باعث كم خوني فقر آهن و كاهش جذب كلسيم و در نتيجه پوكي استخوان مي شود.
اين متخصص تغذيه خاطرنشان كرد: با توجه به اين كه خوردن آش رشته در اين ماه افزايش مي يابد، افراد حتماً از كشك پاستوريزه استفاده كنند و قبل از مصرف آن را به مدت 5 دقيقه خوب بجوشانند، با اعمال اين موارد احتمال ابتلا به بيماري بوتوليسم ( نوعي مسموميت كشنده ) كاهش مي يابد. /ح