مریم سجادپور کارشناس علوم تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: ریواس گیاهی است که تنها ساقه آن خوراکی و بايد از خوردن برگ این میوه بدلیل سمی بودن آن پرهیز کرد. اين گياه به طور طبیعی در فصول بهار تا اوایل تابستان یافت می شود.
وی افزود: ریواس سرشار از فیبر و دارای ویتامین A،B،C، کلسیم و سدیم است.
وی در ادامه گفت: این گياه یکی از بهترین منابع دریافت کلسیم بدن بوده و موجب تصفیه خون شده و افزايش اشتها را در فرد به دنبال دارد.
وی عنوان کرد: مصرف بیش از حد ریواس در تغذیه بیمارانی که دچار بیماری نارسایی قلبی هستند توصیه نمی شود زیرا ریواس حاوی مقدار زیادی از سدیم می باشد و زیاد شدن سدیم در بدن موجب افزایش نگهداری مایعات در بافتهای موجود در بدن می شود.
وی به مادران شیرده توصیه کرد از مصرف ریواس خودداری کنند زیرا باعث اسهال در نوزادشان می شود.