ابطالی با بیان اینکه متوسط تولید مرکبات در هر هکتار از 18 تن در استان به 20 تن رسیده است در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت: اصلاح و احیاء باغات درجه 2 و 3، توسعه سیستم آبیاری تحت فشار، توسعه سیستم کود آبیاری و محلولپاشی عناصر غذایی، احداث باغات به شیوه جوی پشته ای، توسعه ارقام جدید با عملکرد بالا و پیش رس، تولید نهال های استاندارد و گواهی شده، مدیریت کنترل آفات و بیماری های گیاه، در سال گذشته (91) متوسط تولید مرکبات در باغات استان مازندران به20تن در هکتارافزایش داد.
وی افزود:باداشتن اراضی مستعد، شرایط اقلیمی مناسب و خاک حاصلخیز برای تولیدانواع محصولات مرکبات، میزان تولیداز 10 تن تا بیش از 100 تن در هکتار و نشانگر وجود فاصله تولید میان باغدار سنتی و نمونه است
وی شیوه سنتی آبیاری، آبگیر بودن اراضی، شیوه نامناسب تغذیه، وجود بیماری های ویروسی و یروییدی ، میکوپلاسمای و استفاده از نهال های غیر استاندارد و گواهی نشده را ازعوامل بازدارنده افزایش تولید در واحد سطح نام برد وتصریح کرد:باغداران با اجرای شیوه های جدید واستفاده از کارشناسان می توانند سطح تولید خود را به کشاورزان برتر نزدیک کنند.
مازندران 115 هزار هکتار باغ مرکبات با تولید بیش از دو میلیون تن محصول دارد.