معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور گفت: بر اساس مطالعات و تحقیقات به عمل آمده 8.2 درصد از جمعیت تهران یک بار مواد مخدر شیشه را استعمال کرده اند.

به گزارش  خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران در نشست خبری ظهر امروز سازمان بهزیستی کشور که به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر برگزار شد.

براتی اظهار داشت: بودجه ای که برای پیشگیری و درمان اعتیاد به سازمان بهزیستی کشور اختصاص داده شده بود، 13.5 میلیارد تومان بود که از این مبلغ فقط 7.5 میلیارد تومان آن پرداخت شده است.

وی با اشاره به این که برای پیشگیری و درمان اعتیاد نزدیک به 17 میلیارد تومان هزینه شده است اظهار داشت: در بودجه های سنواتی کشور برای پیشگیری و درمان اعتیاد بودجه به بسیاری از دستگاه ها اختصاص داده می شود اما این اعتبارات به صورت 100 درصد پرداخت نمی شود.

وی در خصوص  احداث مراکز بین راهی در سراسر کشور اظهار داشت: استان های فارس، اصفهان، خراسان رضوی، تهران ، 4 استانی هستند که برای تاسیس خانه های بین راهی به صورت پایلوت انتخاب شده اند.

براتی با تاکید بر این که کمیته ی مقابله با الکل در حال راه اندازی است اظهار داشت: علی رغم آن که حکم صریح دینی برای مقابله با الکل مطرح است اما در این زمینه مراکز اقامتی و مراکز ترک اعتیاد الکل وجود ندارد.

وی یادآور شد: مقرر شده مراکز بستری و اقامتی کوتاه مدت برای ترک اعتیاد الکل در چند استان کشور راه اندازی شود و اولویت بندی راه اندازی این مراکز با مناطق غربی کشور، مناطق جنوبی ایران و پایتخت است.

معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور در خصوص مصرف شیشه در سراسر کشور خاطر نشان کرد: بر اساس آمارهای موجود 8.2 درصد از جمعیت 16 تا 45 ساله تهران حداقل یک بار شیشه مصرف کرده اند که از این میزان فقط 13.4 درصد ان زن بوده اند و 71.6 درصد آن دارای سن 15 تا 25 هستند./ف


 

برچسب ها: اعتیاد ، پیشگیری ، شیشه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار