به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران سرهنگ ماشاءالله صادقی مهمترین عامل گرایش زنان به مواد مخدر را تبلیغات سوء دشمنان دانست و گفت: چون قشر اعظم جامعه را زنان تشکیل میدهند و به دلیل گسترش بازار فروش مواد مخدر دشمن با تبلیغات سوء خود از زنان به عنوان ابزار استفاده میکند.
وی ادامه داد: متاسفانه باور غلط زنان در خصوص استفاده مواد مخدر راجع به لاغری، چاقی، زیبایی و ... باعث شده است تا تبلیغات گسترده ماهوارهای و اینترنتی از سوی دشمنان زنان را در معرض آسیب قرار دهد.
جانشین دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در خصوص اهمیت فوقالعاده خانواده در پیشگیری از عنصر جرم اعتیاد، خاطر نشان کرد: مهمترین عنصر پیشگیری از اعتیاد زنان و دختران، خانواده است. دخترانی که خانوادههای منسجم ندارند و در رفت و آمد و اعمال آنها کنترلی نیست یا سختگیریهای زیادی خانوادهها باعث میشود این گونه دختران بیشتر در معرض آسیب قرار گیرند.
وی درباره افسردگی و اعتیاد بیان کرد: افراد به دلیل عدم اعتقاد پایههای قوی دینی در برخورد با سختیهای روزگار که مقاومتی از خود نشان نمیدهند، افسرده میشوند و برای راه خلاصی از این افسردگی به سوی موادمخدر کشیده میشوند که مواد مخدر(روانگردان) در مرحلههای اولیه مصرف سرخوشی و نشاط موقتی را به همراه دارد که این سرخوشی موقتی در مراحل بالاتر از بین میرود و افراد مجبور به استفاده از دُز بالاتر مواد مخدر میشوند که سبب مشکلات جسمی – روانی و روحی در افراد میشود.
سرهنگ صادقی افزود: ژنتیک نقش زیادی در اعتیاد زنان ندارد و نمیتوان به عنوان فاکتور آن را به حساب آورد، اما کودکانی که در رحم مادران معتاد پرورش مییابند درصد ابتلا به اعتیاد آنان در بقیه افراد بیشتر است.
وی تصریح کرد: تفاوتهایی در مصرف مواد مخدر در زنان و مردان وجود دارد. به دلیل حجب و حیای زیادی که در زنان ایرانی وجود دارد و تعصبات قومی باعث میشود نسبت به مردان کمتر به مراکز و کمپهای ترک اعتیاد مراجعه کنند.
جانشین دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان ضمن ارتباط مستقیم خانواده با مواد مخدر، افزود: زنان و دخترانی که از کانون گرم خانواده ترد میشوند، چون سرپناهی ندارند به خاطر خرج و مخارج زندگی و بیکسی به سمت باندها و شبکههای فساد کشیده میشوند.
سرهنگ صادقی تاکید کرد: بنیان گرم خانواده و روابط صمیمی بین افراد خانواده مهمترین عامل پیشگیری ابتلا به مواد مخدر است.