تحقيقات نشان مي دهد ویتامین c موجود در فلفل دلمه ای سبز موجب ترمیم بافتهای آسیب دیده و تسریع جذب آهن می شود.

 دکتر اصلان باقری متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ با بیان این مطلب افزود: مصرف فلفل دلمه سبز، در برنامه غذایی روزانه به ویژه برای زنان باردار در طول سه ماهه اول بارداری توصیه می شود .

وی اظهار داشت: فلفل منبع خوبی برای دریافت ویتامین c  است و دو برابر سایر سبزیجات و 3 برابر آب پرتقال ویتامین c دارد.

این متخصص خاطر نشان کرد: ویتامین c علاوه بر کمک به رشد و ترمیم بافتهای آسیب دیده موجب تسریع جذب آهن می شود.

برچسب ها: فلفل ، ویتامین ، سبزیجات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.